Geomant

Web: www.geomant.com


Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 37, Ap. 17, Cluj-Napoca


Contact:
0364 116 340
romania@geomant.com


Profilul companiei:

Dezvoltator de software specializat în tehnologie bot și telefonie computerizată. Integrator de sisteme de comunicații pentru departamentele de relații cu clienții. Soluțiile noastre sunt create cu un singur scop: crearea unei experiențe unice pentru clienți în relația lor cu un contact center. Soluțiile de telefonie Geomant folosesc tehnologia Avaya și Microsoft UC, iar aplicațiile noastre cloud se bazează pe platforma Microsoft Azure. Geomant este prezent pe plan local în Cluj și București, iar pe plan internațional în Ungaria, UK, Australia și SUA.


Domeniul de activitate: IT


Mesaj către participanți:

10 din 10 angajați Geomant recomandă Geomant. Nu ne crezi? Hai să vezi și convinge-te singur! Suntem în căutare de oameni faini care vor să crească împreună cu noi în domeniul IT (programatori, ingineri de sistem, QA). Adu-ne CV-ul tău și hai să povestim un pic! La Noaptea Companiilor este șansa ideală pentru tine de a afla cum e la Geomant, înainte să te angajezi. Ți-am putea spune noi, dar am strica surpriza. 

Până atunci, poți afla una-alta despre noi, AICI!


Program în cadrul evenimentului:

Program între orele 14.00 și 24.00

Ne vedem la birourile Geomant din inima Clujului la Noaptea Companiilor! Vom avea grijă să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie ca să îți faci o idee despre cum e să lucrezi la Geomant Romania. Îți vom prezenta colegii noștri, produsele noastre, vom sta la povești la o cafea sau ceai și de ce nu, dacă ai chef, vom juca ping-pong.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *